Súgó

Így használd a Strava-t!

 1. Töltsd le a telefonodra Google Playen vagy App Store-on keresztül a Strava alkalmazást
 2. Regisztrálj Facebook, Google fiókkal vagy az e-mail címeddel!
 3. Az Explore menüpont alatt keresd meg a klubok között a We Love Cycling Magyarország klubját! Csatlakozz!
 4. Mielőtt útnak indulsz a Record menüpontra kattintva elindíthatod a az applikációt, így nyomon követi, merre tekersz!
 5. Ha végeztél, állítsd le a felvételt, majd a megosztás gombra kattintva másold ki a linket, és illeszd be a Kalandor kihívásánál található STRAVA link feliratú mezőbe!

 

Így válj kalandorrá!

 1. A Kalandok menüpontra kattintva az oldal az aktuális történetre ugrik. Itt láthatod, hogy melyik mezők érhetőek el, hol tart jelenleg a történet, és mi az, ami még nem kattintható. Az aktuális történetmező kihívását tudod teljesíteni, azonban a korábbiakat is el tudod olvasni! Itt viszont a kihívások már lejártak.
 2. A kattintható mezők a történet egy-egy részleteire visznek, a jobb oldali gombbal haladhatsz tovább. Minden héten egy-egy új mező válik elérhetővé.
 3. Az aktuális heti történetek végén találsz egy kihívást, egy számlálót, mely azt jelzi, hogy még mennyi időd van azt elvégezni, és egy űrlapot, amit ki kell töltened ahhoz, hogy részt vehess a sorsolásban.
 4. A vezetékneved, keresztneved és e-mail címed mellett, a kimásolt STRAVA linket kell beillesztened a megfelelő mezőbe. Az adatvédelmi szabályzat elfogadás után kattints a Küldés gombra!
 5. Ha nem teljesíted a heti kihívást, a történet akkor is folytatódik!

 

Mit nyerhetsz?

 1. A heti kihívások teljesítésével minden alkalommal ajándékcsomagot nyerhetsz, melyet hetente sorsolunk ki a játékosok között!
 2. Ha legalább egy kihívást teljesítesz egy-egy történet alatt, az első és a második történet végén teszthétvégét nyerhetsz!
 3. Ha legalább egy kihívást teljesítesz a három történet alatt – mindegyik történet négy héten át tart – akkor bekerülsz a sorsolásba: a főnyeremény egy ŠKODA City kerékpár. A főnyeremény megnyerésére annál nagyobb esélyed van, minél több kihívást teljesítettél!

A nyerteseket e-mailben értesítjük!